Special opgaver

Vores styrke ligger i at vi hurtigt kan producere og levere podier specielt lavet til dit behov!

Unikke produkter med hurtig levering!

Tag kontakt til vores kollega Mariana Belivanaki for at tale om dine ønsker.

Mest solgte

Montre med intgreret led belysning

Beskyttelseskappe med integreret LED-belysning Vil man sætte et bestemt produkt eksklusivt i søgelyset? På en måde så dit smykke, design eller kunstværk stråler og ingen bare går ubemærket forbi?
En sokkel forsynet med en beskyttelseskappe med integreret LED spots sørger herfor! Man behøver ikke at bruge lamper, der kan stå i vejen. Med belysningspunkterne i den øverste glasplade, er produktet helt belyst.

Hvordan virker det? Den øverste del af kappen består af 2 glasplader. Imellem dem er der anbragt ganske små LED spots med tynde, usynlige forbindelsestråde til strømforsyningen.

Glasmontrer med integreret LED-belysning bliver i øjeblikket kun produceret i floatglas. Alle andre glasmontrer laves i Optiwhite glas, et specialudviklet floatglas som er ekstra transparent.

Invendige mål på montrer
Vær opmærksom på at invendige mål er mindre end udvendige mål.
Når montren fastsættes på podiet placeres den hen over en 12 mm topplade. Podiets topplade passer til montrens invendige mål og dermed sikres at montren bliver siddende på podiet.
For at regne de invendige mål ud, altså hvor meget plads der er inde i montren, tager du montrens udvendige højde mål minus de 12mm fra toppladen, minus (plexi) glassets tykkelse.

Beskyttelseskapper med integreret LED belysning og med dør kan udelukkende fås hos Solits.

UdformningUV-limet
Farvetransparent
Hul/Massivhul
BrugKun egnet til indendørs brug
Størrelsekan fås i alle mål
Max. belastning25kg

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4

Bekijk onze reviews Plaats een reviewwww.podierogmontrer.dk