Special opgaver

Vores styrke ligger i at vi hurtigt kan producere og levere podier specielt lavet til dit behov!

Unikke produkter med hurtig levering!

Tag kontakt til vores kollega Mariana Belivanaki for at tale om dine ønsker.

Mest solgte

VÆGdisplay

Er du på udkig efter en stilfuld præsentation på væggen? For at beskytte dit kunstværk eller henlede ekstra opmærksomhed til det produkt, som præsenteres på væggen? Netop dette behov fra vores kunder var anledning til at vi laver forskellige former for vægsokler og vægdisplays. Vi fremstiller en basis af MDF og laver en passende beskyttelseskappe i plexiglas til den, hvis det ønskes. Takket være det indbyggede ophængssystem er det let at ophænge præsentationen på væggen.

Hidtil har vi for hver kunde lavet et vægdisplay efter dennes specifikke mål. Men vi har også nogle modeller, herunder modellerne “Amsterdam”, “Bastia”, “Paris” og “Custom Made”, hvilket er grunden til at kunder stadig oftere vender tilbage til os. Da vi har eget værksted med møbelsnedkere og eksperter i plexiglas, kan vi hurtigt lave vægdisplayene efter mål for dig. Herved kan du på kort sigt præsentere dit produkt eller kunstværk som på et museum.

Vægdisplay “Amsterdam” (foto 1)
Denne model laver vi regelmæssigt til kunder, som vil beskytte deres maleri særdeles godt. Vi laver en bagvæg i enhver ønsket farve med en matchende beskyttelseskappe, med lås eller ej. En perfekt løsning til at beskytte malerier mod berøring og tyveri.

Vægdisplay “Bastia” (foto 2)
Denne vægsokkel har fået sit navn fra en vægsokkel, som vi har lavet til museum Bastia på Korsika: en bagvæg med en forhøjning til at udstille produkter, kunstværker, smykker eller andre varer. For at beskytte disse genstande laver vi en passende beskyttelseskappe.

Vægdisplay “Paris” (foto 3)
Denne præsentation til at hænge op på væggen består af en lille sokkel, som er fastgjort til væggen, med en beskyttelseskappe over soklen. Især kunder fra Paris præsenterer deres juveler og smykker i dette vægdisplay.

Vægdisplay “Custom made”  (foto 4)
Vil du hellere have en anden model end Amsterdam, Bastia eller Paris? Vi hjælper dig gerne videre med råd og tips og tegner et udkast, der passer til dine ønsker og behov.

Takket være vores egen produktion kan alle modeller leveres hurtigt. For at anmode om et tilbud, kan du kontakte os via info@podierogmontrer.dk