Special opgaver

Vores styrke ligger i at vi hurtigt kan producere og levere podier specielt lavet til dit behov!

Unikke produkter med hurtig levering!

Tag kontakt til vores kollega Mariana Belivanaki for at tale om dine ønsker.

Mest solgte

Podie af karton med beton look

Beton? Nej, karton!

Vil man have en flot sokkel, der også er let at transportere? Så er Dutch Design Display det rette valg.

Som følge af kreativt samarbejde mellem Solits og Dutch Design Brand (vinder af Red Dot Design Award 2013) er der udviklet en letvægt design sokkel af karton, der kan leveres i to forskellige prints, Dutch Design Display Woodstack og Dutch Design Display Concrete.

Solits har igennem 10 år verdensomspændende været toneangivende i udvikling af sokler. Dutch Design Brand er især kendt for sin solide, holdbare taburet af karton, Dutch Design Chair. Deres hippe design anvendes nu også til disse letvægts sokler. Respekt for menneske og miljø er en af de grundlæggende b5tingelser for Dutch Design Brand.

Dutch Design Display Concrete
Betonsokler, der er lette at flytte? Ja, det kan lade sig gøre! Dutch Design Displays er nemlig lavet af karton. Takket være en korskonstruktion kan de med lethed bære 75 kg. Betonlook giver en industriel, robust udstråling i interiøret.
Udformningfoldet stramt og limet
Hul/Massivhul
BrugKun egnet til indendørs brug
Størrelsekan fås i standardmål
Max. belastning75kg

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Beton? Nej, karton! Vil man have en flot sokkel, der også er let at transportere? Så er Dutch Design Display det rette valg. Som følge af kreativt samarbejde mellem Solits og Dutch Design Brand (vinder af Red Dot Design Award 2013) er der udviklet en letvægt design sokkel af karton, der kan leveres i to forskellige prints, Dutch Design Display...

    DKK 279 ekskl. moms
    DKK 338 inkl. moms

    produktvægt: 4 kg

    3-5 hverdag(e)
Viser 1 - 1 af 1 resultat