loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

En korrekt og sikker levering har høj prioritet hos Solits.

Forsendelsesmetoden er afhængig af bestillingens størrelse og de bestilte produkters behov for beskyttelse. For leveringer til/I Danmark arbejder vi sammen med Dachser og PostDanmark (partner DPD).

Vi har stor erfaring med emballering og fragt af vores produkter og forbereder selv dette i vores pakke og logistik afdeling.

Forsendelsesmetoder

Fragt max. 25 kg-leveres med PostDanmark

Fragt mere end 25 kg og  (plexi) glas produkter leveres på palle med firmaet DACHSER

MDF podier indpakkes i tranportkarton med polystyren(flamingo). Podiets overflade er dækket af blå selvklæbende beskyttelsesfilm, som er nem at fjerne.

Max. 25 kg med en max. længde 300 cm indpakket i transportkarton.


pakket_klein_350px.jpgpakket_groot_350.jpg

Podier og montrer af (plexi)glas leveres i en trækasse med polystyren.

For at undgå beskadigelser indpakkes alle varer i transportkarton, beskyttelsesfolie og leveres på træpaller.pallet_geknipt_350px.jpg

Fragt priser og levering 

0-25kg fragile.png25-150 kg og/eller skrøbelige produkter 150-250 kg / 115+cm

dk.gif Danmark

DKK 150 DKK 750 DKK 1500

Vi  leverer i det meste af Danmark, dog ikke i Grønland og på Færøerne. For varelevering til ikke-brofaste øer kontakt os for mulighederne.

Minimum ordre beløb er DKK 260 (excl. forsendelsesomkostninger). 

Skrøbelige materialer leveres altid på palle og her gælder taksten 25 – 150 kg. 
For afvigende fragt (omfang eller vægt) gælder andre takster. Dette gør sig f.eks. gældende for paller der er >100 cm bred >115 cm lang >115 cm høj og /eller en vægt over 250 kg. 

Hvis der ikke fremgår en fragtpris ved din bestilling, kontakt venligst en medarbejder. Vi hjælper altid med at finde den rette forsendelsesmetode, samt pris. 

Din ordre bliver leveret mandag til fredag mellem kl. 8:00 og 17:00. Ønsker du levering på et andet tidspunkt er det vigtigt at meddele os dette ved din bestilling, Vi undersøger gerne andre mulige leveringstidspunkter og evt. ekstra omkostninger der er forbundet hermed.

Levering til døren
Vores service indeholder levering til døren. Til etage ejendomme leveres til gadedøren. Du er selv ansvarlig for at fragte din ordre indenfor og i tilfælde af fragt på palle, efterlades pallen hos dig. Har du brug for at vi hjælper med dette? Kontakt os for en prisberegning for denne ekstra service. 

Leveringstider

Lagervarer

Vi har altid vores standard assortiment på lager og kan levere indenfor 3 - 5 dage. Produkterne fragtes direkte fra vores lager og værksted i Holland.

Special opgaver

Visse produkter produceres efter specifikke ønsker og leveres kun på bestilling. Dette betyder at vi er afhængige af andre leverandører og derfor er leveringstiden estimeret. Vi angiver altid en forventet leveringstid på forhånd og gør alt hvad vi kan for at efterkomme dette.

Bestilling af flere produkter med forskellige leveringstider  

Bestiller du flere produkter i en bestilling fragtes de altid sammen og skal du regne med den længste angivne leveringstid. Hvis du ønsker at modtage nogle af produkterne i din ordre hurtigere, kontakt os så vi kan sørge for dette.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål om forsendelse og levering kontakt en af vores kolleger på tel: +45 71 43 02 58

Levering til andre lande

Vi leverer til hele verden. Vi undersøger gerne takster for øvrige lande på din forespørgsel.