loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe en præsentation på højt niveau. Vi elsker udfordringer og leverer hver dag løsninger der bidrager til en optimal præsentation. Vi er kvalitetsbevidste og har øje for detaljer. Med vores unge og energiske team sørger for at levere kvalitative special løsninger på højt niveau! 

Vores historie

Diego en Brenda Kooy startede i 2003 galleriet Spirits in Stone. De oplevede ét stigende behov blandt deres kunder for passende podier, søjler og udstillingssokler. Diego og Brenda hjalp deres kunder med at finde den bedste kvalitet podier i træ, sten, glas og akryl og konkludere at der ikke fandtes ét sted hvor alle materialer blev tilbudt. Derfor besluttede de i 2004 at oprette Solits – ét sted hvor alle slags materialer og størrelser kan bestilles. I starten blev produkterne solgt i galleriet i Wijk bij Duurstede og senere fra eget værksted og showroom i Den Hoorn (Holland). 

I dag tilbyder Solits ét stort udvalg af kvalitets podier, søjler og udstillingssokler og tilhørende montrer med og uden belysning. Vi har en årelang erfaring med rådgivning af tusindvis af kunder, for at sikre en optimal præsentation af deres produkter. Vores kundekreds består af: Gallerier, museer, virksomheder med produkt præsentationer, samt messe - og indretningsbranchen, kunstnere, privatpersoner og offentlige organisationer. 

Diego

Sporty, vedholdende og eventyrer. Besøger gerne kunder og samarbejdspartnere fra Berlin til Schweiz. Kan lide at lave mad, er grill ekspert og en dygtig vinsmager.  

brenda

Brenda

Idealist, nysgerrig og fanatisk. Så i 2004 sammen med Diego markedsbehovet for ét salgssted for podier og montrer. Er fan af podiet der er lavet af genbrugstræ. I produktionsprocessen inkluderes mennesker med begrænsninger på arbejdsmarkedet og gammelt bliver til nyt.

kelly

Kelly

Med stor energi unerstøtter hun vores internationale agenter. Sportskvinde der elsker crossfit – jo mere sved, jo bedre. Favorit er de farvede podier, fordi farver og mønstre gør hende glad.

kim

Kim

Vores hyggelige og ærlige kollega fra Brabrand, Syd Holland, som med en tydelig dialekt besvarer alle telefoner. Har et herligt grin og har altid villet kramme en ko. Hendes foretrukne produkt er vores podie med skabsdør og hylder pga. skabspladsen.

roy

Roy

Har været med helt fra starten. Altid kritisk og fokus på forbedringer ring og kvalitetssikring af såvel produkt som hjemmeside. Har bygget hjemmesiden, men giver også en hånd med i værkstedet hvis der er nødvendigt.

mitchel

Mitchel

Hans mest undervurderede fritidsinteresse er at sove. Men når han kommer op i gear er han den bedste til at klargøre vores podier og montrer til forsendelse. Han har stort talent for badminton, men vil hellere spille tennis. Hans favorit produkt er: Hvidt MDF podie fordi det er pænt og nemt at pakke ind.

justin

Justin

Den hurtigste i vores team og dermed helt på rette plads som Solits's chauffør. Er fodbold fanatiker og drømmer om en dag at blive politibetjent. Kan med hans looks og charme klare sig ud af næsten enhver situation. Hans favorit produkt er vores kartonpodier: Dejlig lette!

Emil

Emil

Vores altid venlig plexiglaspecialist, der også kan tale fransk. Er stille og rolig af gemyt, elsker musik og det kan høres I værkstedet. Arbejdet med plexiglas er udfordrende, fordi det er et materiale som kræver stor præcision.

robert

Robert

Møbelsnedker første klasse. Uvurderlig i vores værksted og laver meget mere end podier. Elsker fodbold, men helst som tilskuer. Har en forkærlighed for træ, derfor er hans favorit podie massivt egetræ. 

Jeroen

Med træbearbejdning som hobby lå det i kortene, at Jeroen skulle arbejde hos Solits. Endvidere bruger Jeroen gerne sin fritid på at fotografere, illustrere, spille guitar og rejse.  Hvilket rejsemål tiltaler ham mest? Skandinavien! Jeroen favorit blandet podierne er podiet i massivt egetræ. Den smukke, naturlige udstråling tiltaler ham.

Marion

Marion er vores stille styrke på kontoret. Hun sørger blandt andet for tilbud, tegninger og beregninger. Marion er i sit es på volleyballbanen, hvor hun også hjælper unge med at udvikle deres talenter inden for denne sportsgren. Hun foretrækker podiet i mat sort, fordi det er smukt, elegant og tidløst. 

Basel

Basel

Vores hårdtarbejdende syriske kollega! Er oftest at finde bag save - og fræse maskinen, men hjælper også gerne til I vores logistikafdeling. Basel har altid et stort smil parat. Hans favorit er podiet af massivt egetræ.

Brian

Møbelsnedker og meget beskeden, men uden grund. Som møbelsneder sørger han for en konstant kvalitet i produktionen, tager ansvar og løser alle slags opgaver. Af og til er vi i tvivl om hvorvidt Brian er på arbejde eller om det er hans enæggede tvillingebror som vi står overfor! Hans favorit er egetræ finer pga. det flotte patron.

Michael

Kunstner, iværksætter, bjergbestiger, møbelsnedker: Vores irske kollega har mange interesser. Det gælder også i møbelsnedkerfaget, hvor Michael har specialiseret sig i forarbejdning af plexiglas og forskellige glastyper. Michael elsker at se nye ideer materialisere sig, derfor er hans favorit et podiet, som han ikke har lavet før!

Lars

Lars dyrker sport 6 dage om ugen, men har heldigvis også tid til Solits, inden hans næste udannelse begynder. Han sørger for, at vores bestillinger bliver omhyggeligt pakket og sendt. Af og til hopper han selv ind i bilen for at levere. Hans yndlingsprodukt er et podie, som ikke er alt for stort, fordi det er nemmere at pakke.

Caspar

Arbejdet er hans hobby! Så det meste af hans tid går med det  og med volleybold. Han  prioriterer også venner og andet godt selskab i løbet af hans travle uge. Caspars favorit podie er design podiet af stål pga. det industrielle look. Dette podie er luftigt men samtidigt stabilt.  

Sanne

Kommer fra servicebranchen og det mærker vores hollandske og tyske kunder. Kan lide at mødes med veninder og er tit på fodboldbanen i rollen som central forsvarsspiller. Podiet lavet af en fortøjningspæl er absolut favorit pga. den naturlige og unikke udstråling.

Rabia

Rabia

Tidlig hver morgen ræser hun afsted på hendes elektriske cykel til arbejde. Her sørger hun for at afstemme kundeforespørgelser med værkstedet og vores planlægning. Hun elsker at bage kager til os, men spiser dem kke selv. Favorit er det sorte podie i en mat udførelse, fordi det er stilfuldt og moderne.

Mariana

Mariana UK DK SE

Russisk sproggeni som kommunikerer fejlfrit med vores engelske og skandinaviske kunder. Hvis vi havde græske kunder klarede hun også det. Er interesseret I planter, men har bevidst valgt en stilling i Solits's salgsteam. Hendes favorit er stålpodiet med en topplade af egetræ fordi det er let, moderne og stilfuldt.

Glenn   

Med sin pragmatiske hollandske tilgang hjælper Glenn de tysktalende kunder. Han holder af at bruge sin fritid på stranden og rejser gerne til de smukke schweiziske alper. Glenn foretrækker det sekskantede podie, fordi det har en anderledes form.

Mirjam FR CH

Frankrig er hendes andet hjem. Hun er den venlige stemme bag socles.fr. Vild med at rejse, dyrke sport og spise østers. Hendes favorit produkt er montren med integreret LED lys, som får ethvert smykke til at se fantastisk ud.

Gaby

Gaby er et ægte ordensmenneske med øje for detaljer. Hun sørger for, at materialer og produkter er på lager til tiden, så alle kan komme i gang med deres opgaver. I sin fritid holder Gaby af fotografi og gør-det-selv opgaver. Endvidere har hun en passion for gamle biler og alt, hvad der har med indretning at gøre.  Hun ville indrette sit hjem med podiet i marmorlook, fordi det passer til de nye trender indenfor boligindretning.

Julian

Vores rolige og kritiske kollega der sørger for en konstant kvalitet i hele produktionen. Kan lide at vandre og er vild med Frankrig. Hans favorit er plexiglas podiet, som har den effekt at et udstillet objekt nærmest svæver i luften!

Krzysztof

Kris er en stolt mand; af sin lille datter og af sit arbejde hos Solits. Takket være ham modtager kunderne deres produkter uden en skramme. Kris’ favorit blandt podierne er podiet med den flotte finish i betonlook.

Skip

Skip

Både krammehund og støvsuger