Om os

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe en præsentation på højt niveau. Vi elsker udfordringer og leverer hver dag løsninger der bidrager til en optimal præsentation. Vi er kvalitetsbevidste og har øje for detaljer. Med vores unge og energiske team sørger for at levere kvalitative special løsninger på højt niveau! 

Vores historie

Diego en Brenda Kooy startede i 2003 galleriet Spirits in Stone. De oplevede et stigende behov blandt deres kunder for passende podier, søjler og udstillingssokler. Diego og Brenda hjalp deres kunder med at finde den bedste kvalitet podier i træ, sten, glas og akryl og konkludere at der ikke fandtes et sted hvor alle materialer blev tilbudt. Derfor besluttede de i 2004 at oprette Solits – et sted hvor alle slags materialer og størrelser kan bestilles. I starten blev produkterne solgt i galleriet i Wijk bij Duurstede og senere fra eget værksted og showroom i Den Hoorn (Holland).  

I dag tilbyder Solits et stort udvalg af kvalitets podier, søjler og udstillingssokler og tilhørende montrer med og uden belysning. Vi har en årelang erfaring med rådgivning af tusindvis af kunder, for at sikre en optimal præsentation af deres produkter. Vores kundekreds består af: Gallerier, museer, virksomheder med produkt præsentationer, samt messe - og indretningsbranchen, kunstnere, privatpersoner og offentlige organisationer. ONS TEAM

diegobrendakellykimroy
DiegoBrendaKellyKimRoy

Ejer af Solits, sportsmand og eventyrer der kan lide udfordringer. Besøger gerne kunder og samarbejdspartnere i alle dele af Europa.  Er en dygtig vinsmager og grill ekspert!  

Idealist, nysgerrig og engageret. Så i 2004 muligheden sammen med Diego for et at skabe et sted hvor alle materialer og alle slags podier bliver tilbudt. Er stor fan af podiet lavet af genbrugstræ, der i produktionsprocessen inkluderer mennesker med begrænsninger på arbejdsmarkedet og hvor gammelt bliver til nyt! 

Super koordinator! En stor støtte for vores agenter og sælgere. Sørger for at bestillinger, produktion og leveringer går hånd i hånd. Er sportskvinde der elsker crossfit – jo mere sved, jo bedre!

Absolut favorit er podiet med svævemodul, fordi det er præsentation på højt niveau!

Er vores altid hjælpsomme kollega med højt humør. Har et ønske om at give en ko et knus!

Hendes foretrukne podie er vores podie med skabsdør og hylder. Et super praktisk podie med ekstra opbevaring plads. 

Har været med helt fra starten. Altid kritisk og fokus på forbedringer ring og kvalitetssikring af såvel produkt som hjemmeside.

Har bygget hjemmesiden, men giver også en hånd med i værkstedet hvis der er nødvendigt. 

mitcheljustinpatrickEmilrobert
MitchelJustinPatrickEmilRobert

En af Micthel’s mest undervurderede fritidsinteresser er at sove! Når han er kommet i gear er han den bedste indpakker og logistik geni. Han er vild med badminton, men overvejer at begynde at spille tennis. Hans favorit podie er: Hvid MDF – fordi det er nemt at pakke ind og det pæneste vi har. 

 Den hurtigste i vores team og det passer godt til hans job som Solits chauffør. Fodbold fanatiker og har en drøm at blive politibetjent. Er venlig og altid klar til at hjælpe i alle situationer. Hans favorit podie er vores kartonpodier: De er lette i vægt og fylder minimalt i hans varevogn! 

Vores handlekraftige produktionsleder der der elsker at planlægge. Fanatisk løber, helst i det nyeste løbegear. Er fan af vores podie af massivt egetræ , fordi det er robust og hvert enkelt podie en egen unik  udstråling!  

Vores altid venlig podiespecialist, der behersker fransk. Er stille og rolig af gemyt, spiller klaver men er også fan af hard rock. Musik.  Hans favorit materiale er massiv træ, fordi det er autentisk og     

Møbelsnedker første klasse. Uvurderlig i vores værksted og laver meget mere end kun podier.  Er vild med biler og fart. Elsker fodbold,  som tilskuer. Fordi kan har en forkærlighed for træ er hans favorit podie: massiv egetræ. 

 

<

Paris Ivano Basel Gunnarmirjam
ParisIvanoBasel  Gunnar DE AT CHMirjam FR CH 

Hårdtarbejdende møbelsnedker. Fanatisk sportsmand og specialist i tilhørende diæter. Et tungt egetræs podie eller et podie af en fortøjning pæl er ingen sag at løfte rundt på. 

 

 

Kærligheden bragte ham til Holland fra hans hjemland Tyskland. Er primus motor for ‘Sockel und Säule’. Hans grundige tilgang, kundefokus og forretningssans kombinerer han på fantastisk vis. Podiet med svævemodul er absolut favorit!

 

Frankrig er hendes favorit land og der føler hun sig 100% hjemme. Er vores venlige stemme bag socles.fr. Vild med at rejse, dyrke sport og spise østers. Favorit Solits produkt er montren med intergreret LED belysning der fremviser smykker og ure optimalt.   

Mariana Sem  
Mariana UK DK SESem