loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe en præsentation på højt niveau. Vi elsker udfordringer og leverer hver dag løsninger der bidrager til en optimal præsentation. Vi er kvalitetsbevidste og har øje for detaljer. Med vores unge og energiske team sørger for at levere kvalitative special løsninger på højt niveau! 

Vores historie

Diego en Brenda Kooy startede i 2003 galleriet Spirits in Stone. De oplevede ét stigende behov blandt deres kunder for passende podier, søjler og udstillingssokler. Diego og Brenda hjalp deres kunder med at finde den bedste kvalitet podier i træ, sten, glas og akryl og konkludere at der ikke fandtes ét sted hvor alle materialer blev tilbudt. Derfor besluttede de i 2004 at oprette Solits – ét sted hvor alle slags materialer og størrelser kan bestilles. I starten blev produkterne solgt i galleriet i Wijk bij Duurstede og senere fra eget værksted og showroom i Den Hoorn (Holland). 

I dag tilbyder Solits ét stort udvalg af kvalitets podier, søjler og udstillingssokler og tilhørende montrer med og uden belysning. Vi har en årelang erfaring med rådgivning af tusindvis af kunder, for at sikre en optimal præsentation af deres produkter. Vores kundekreds består af: Gallerier, museer, virksomheder med produkt præsentationer, samt messe - og indretningsbranchen, kunstnere, privatpersoner og offentlige organisationer. 

Diego

Sporty, vedholdende og eventyrer. Besøger gerne kunder og samarbejdspartnere fra Berlin til Schweiz. Kan lide at lave mad, er grill ekspert og en dygtig vinsmager.  

brenda

Brenda

Idealist, nysgerrig og fanatisk. Så i 2004 sammen med Diego markedsbehovet for ét salgssted for podier og montrer. Er fan af podiet der er lavet af genbrugstræ. I produktionsprocessen inkluderes mennesker med begrænsninger på arbejdsmarkedet og gammelt bliver til nyt.

kelly

Kelly

Med stor energi unerstøtter hun vores internationale agenter. Sportskvinde der elsker crossfit – jo mere sved, jo bedre. Favorit er de farvede podier, fordi farver og mønstre gør hende glad.

kim

Kim

Vores hyggelige og ærlige kollega fra Brabrand, Syd Holland, som med en tydelig dialekt besvarer alle telefoner. Har et herligt grin og har altid villet kramme en ko. Hendes foretrukne produkt er vores podie med skabsdør og hylder pga. skabspladsen.

roy

Roy

Har været med helt fra starten. Altid kritisk og fokus på forbedringer ring og kvalitetssikring af såvel produkt som hjemmeside. Har bygget hjemmesiden, men giver også en hånd med i værkstedet hvis der er nødvendigt.

mitchel

Mitchel

Hans mest undervurderede fritidsinteresse er at sove. Men når han kommer op i gear er han den bedste til at klargøre vores podier og montrer til forsendelse. Han har stort talent for badminton, men vil hellere spille tennis. Hans favorit produkt er: Hvidt MDF podie fordi det er pænt og nemt at pakke ind.

justin

Justin

Den hurtigste i vores team og dermed helt på rette plads som Solits's chauffør. Er fodbold fanatiker og drømmer om en dag at blive politibetjent. Kan med hans looks og charme klare sig ud af næsten enhver situation. Hans favorit produkt er vores kartonpodier: Dejlig lette!

Emil

Emil

Vores altid venlig plexiglaspecialist, der også kan tale fransk. Er stille og rolig af gemyt, elsker musik og det kan høres I værkstedet. Arbejdet med plexiglas er udfordrende, fordi det er et materiale som kræver stor præcision.

robert

Robert

Møbelsnedker første klasse. Uvurderlig i vores værksted og laver meget mere end podier. Elsker fodbold, men helst som tilskuer. Har en forkærlighed for træ, derfor er hans favorit podie massivt egetræ. 

Jeroen

Skiftede jobbet som grafisk designer ud med møbelsnedker og føler sig rigitg godt hjemme i værkstedet. Dyreven, meget optaget af sund kost og motion, og er perfektionist. Denne egenskab er utrolig handy når der skal monteres og lægges en sidste hånd på produktet. Stonelook er hans favorit pga. det klassiske look.

Ivano

Ivano

Vores hyperaktive møbelsnedker med italienske rødder. Laver podier som var det en leg. Med hans entusiasme følger altid en lang talestrøm. Er fan af alle materialer og elsker at lære nyt. Holder specielt af massivt træ fordi hvert stykke er unikt.

Basel

Basel

Vores hårdtarbejdende syriske kollega! Er oftest at finde bag save - og fræse maskinen, men hjælper også gerne til I vores logistikafdeling. Basel har altid et stort smil parat. Hans favorit er podiet af massivt egetræ.

Brian

Møbelsnedker og meget beskeden, men uden grund. Som møbelsneder sørger han for en konstant kvalitet i produktionen, tager ansvar og løser alle slags opgaver. Af og til er vi i tvivl om hvorvidt Brian er på arbejde eller om det er hans enæggede tvillingebror som vi står overfor! Hans favorit er egetræ finer pga. det flotte patron.

Reece

Reece

Fanatisk cricketspiller med Sydafrikanske rødder, der også har stort talent for at lave møbler. Elsker havet. Selvom han ikke er under uddannelse som møbelsnedker, arbejder han med I hele produktionsprocessen. Syntes det er sjovt at arbejde med forskellige materialer og teknikker.

Lars

Caspar

Arbejdet er hans hobby! Så det meste af hans tid går med det  og med volleybold. Han  prioriterer også venner og andet godt selskab i løbet af hans travle uge. Caspars favorit podie er design podiet af stål pga. det industrielle look. Dette podie er luftigt men samtidigt stabilt.  

Sanne

Kommer fra servicebranchen og det mærker vores hollandske og tyske kunder. Kan lide at mødes med veninder og er tit på fodboldbanen i rollen som central forsvarsspiller. Podiet lavet af en fortøjningspæl er absolut favorit pga. den naturlige og unikke udstråling.

Rabia

Rabia

Tidlig hver morgen ræser hun afsted på hendes elektriske cykel til arbejde. Her sørger hun for at afstemme kundeforespørgelser med værkstedet og vores planlægning. Hun elsker at bage kager til os, men spiser dem kke selv. Favorit er det sorte podie i en mat udførelse, fordi det er stilfuldt og moderne.

Mariana

Mariana UK DK SE

Russisk sproggeni som kommunikerer fejlfrit med vores engelske og skandinaviske kunder. Hvis vi havde græske kunder klarede hun også det. Er interesseret I planter, men har bevidst valgt en stilling i Solits's salgsteam. Hendes favorit er stålpodiet med en topplade af egetræ fordi det er let, moderne og stilfuldt.

Mirjam FR CH

Frankrig er hendes andet hjem. Hun er den venlige stemme bag socles.fr. Vild med at rejse, dyrke sport og spise østers. Hendes favorit produkt er montren med integreret LED lys, som får ethvert smykke til at se fantastisk ud.

Martine

Sej og eneste  kvinde i vores team i værkstedet! Byttede hendes job som bogholder ud med et håndværk som møbelmager. I hendes fritid er hun aktiv, oftest som sejler. Hendes favorit podie? Betonlook MDF podiet med dets rå udstråling. 

Julian

Vores rolige og kritiske kollega der sørger for en konstant kvalitet i hele produktionen. Kan lide at vandre og er vild med Frankrig. Hans favorit er plexiglas podiet, som har den effekt at et udstillet objekt nærmest svæver i luften!

Krzysztof

Danilo

Skip

Skip

Både krammehund og støvsuger