loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Podie hvid | sort | farve

Et Solits podie er basis for en perfekt præsentation af dit produkt.

Vores podier og piedestaler kendetegnes ved et pænt design hvor der er kælet for detaljerne. Konstruktionen er hul hvilket betyder at podiet er let og nemt at flytte rundt med. På trods af den hule konstruktion har podiet en maksimal belastning på 100 kg. Et Solits podie kan også udvides med en glasmontre eller akrylmontre som top og du kan tilføje LED belysning eller få påtrykt logo.

Det mest populære podie er naturligvis udgaverne i mat hvid og mat sort. Disse podier har en subtil udstråling hvilket gør at dit produkt kommer i fokus. Alt afhængig af din indretning eller udstilling har vi et passende podie eller piedestal til formålet. En stilfuld løsning kan f.eks. være et podie i højglans i sort eller hvid. Eller hvad med et podie i beton eller natursten, som ikke vejer et ton? Her er et MDF podie i betonlook eller stonelook en god løsning. Sidste nye indretningdtrend er varme farver og materialer. Et mørkt podie i sort egefiner passer rigtig godt til denne trend.

Vi har alle standard størrelser på lager og kan derfor garantere en hurtig levering. Specialmål og specialopgaver løser vi også dagligt for vores kunder.

Aktive filtre

Specifikationer

    En præsentation på et podie, display en søjle, piedestal, kubus eller bord ser så enkelt ud. Men en optimal præsentation af et produkt, objekt eller et kunstværk kræver omhu. Med mere end 15 års erfaring er udvikling og optimering af vores messeudstyr, udstillings- og indretningsprodukter en daglig opgave som vi løser for kunder over hele verden. Udover vores store udvalg af podier tilbyder vi også montrer og displays af såvel glas som plexiglas (akryl), forskellig slags belysning og andet tilbehør der kan styrke din præsentation. Med egen produktion og værksted løser vi alle former for opgaver og podier i alle størrelser og materialer. Vores podier kan anvendes til mange formål lige fra produktpræsentation til udstilling af kunstværker eller f.eks som plantesøjle eller blomsterbord. En Solits præsentationsløsning sætter dit produkt i søgelyset og sætter prikken over i'et i din (butiks)indretning eller på din messestand.

Hvilket materiale er jeres hvide podie fremstillet af?

Vi har to typer hvide podier i vores assortiment. Et hvidt podie i højglans og et podie med en mat hvid finish.
Begge typer er fremstillet af plademateriale beklædt med hvidt plastlaminat. Farvetonen på hvide podier er RAL 9016.

Hvad er leveringstiden på et produkt?

Du kan finde leveringstiden for et produkt på vores hjemmeside under navnet på det pågældende produkt. Alle leveringstider er angivet i hverdage. For eksempel betyder ”1-3 hverdage” (mandag t/m fredag), at du vil modtage din bestilling i løbet af 1-3 hverdage (også kaldet arbejdsdage).

Hvilket materiale er jeres sorte podie fremstillet af?

Vi har to typer sorte podier i vores assortiment:
Et sort podie i højglans og et podie med en mat sort finish. Begge typer er fremstillet af plademateriale beklædt med sort plastlaminat.
Farvetonen på det sorte podier er RAL 9005.
Endvidere kan du vælge podiet med stonelook. Et meget mørkegråt, næsten sort podie. Dette podie er fremstillet af MDF med stoonlook-finish. Når podiet ikke er behandlet med olie, har det en grålig farve. Vi behandler podiet med olie, så det på afstand ligner et podie i belgisk blåsten.
For at imødekomme dagens trend har vi også et podie med sort egetræsfinér i vores assortiment. Det er fremstillet af MDF beklædt med egetræsfinér og efterfølgende sprøjtemalet med en vandbaseret lak i farvetonen RAL 9005. Vi har flere sorte produkter i vores assortiment: Sorte podier i papsort plexiglas og udendørspodier i f.eks. sort granit.

Hvor meget vægt kan et podie bære?

Et podiets bæreevne afhænger helt af materialet, som podiet er fremstillet af, samt formen på objektet, som du ønsker at placere på podiet. Bæreevnen for det respektive materiale er almindeligvis angivet under produktspecifikationerne. Hvis ønsket, kan vi forstærke mange af de forskellige modeller , hvis det er nødvendigt i forhold til det objekt, du ønsker at placere på podiet.

Hvilken garanti er der på produkter, jeg køber hos jer?

Som standard er der 6 måneders garanti på alle vores produkter. I praksis stræber vi naturligvis efter den bedste kvalitet. Hvis et produkt viser tydelige fejl uden for garantiperioden, leverer vi i mange tilfælde et tilsvarende erstatningsprodukt. Garantien berører ikke de juridiske rettigheder vedrørende garanti og overensstemmelse, som privatkunder altid kan påberåbe sig.