loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Podie hvid | sort | farve

Et Solits podie er basis for en perfekt præsentation af dit produkt.

Vores podier og piedestaler kendetegnes ved et pænt design hvor der er kælet for detaljerne. Konstruktionen er hul hvilket betyder at podiet er let og nemt at flytte rundt med. På trods af den hule konstruktion har podiet en maksimal belastning på 100 kg. Et Solits podie kan også udvides med en glasmontre eller akrylmontre som top og du kan tilføje LED belysning eller få påtrykt logo.

Det mest populære podie er naturligvis udgaverne i mat hvid og mat sort. Disse podier har en subtil udstråling hvilket gør at dit produkt kommer i fokus. Alt afhængig af din indretning eller udstilling har vi et passende podie eller piedestal til formålet. En stilfuld løsning kan f.eks. være et podie i højglans i sort eller hvid. Eller hvad med et podie i beton eller natursten, som ikke vejer et ton? Her er et MDF podie i betonlook eller stonelook en god løsning. Sidste nye indretningdtrend er varme farver og materialer. Et mørkt podie i sort egefiner passer rigtig godt til denne trend.

Vi har alle standard størrelser på lager og kan derfor garantere en hurtig levering. Specialmål og specialopgaver løser vi også dagligt for vores kunder.

Aktive filtre

Specifikationer

    En præsentation på et podie, display en søjle, piedestal, kubus eller bord ser så enkelt ud. Men en optimal præsentation af et produkt, objekt eller et kunstværk kræver omhu. Med mere end 15 års erfaring er udvikling og optimering af vores messeudstyr, udstillings- og indretningsprodukter en daglig opgave som vi løser for kunder over hele verden. Udover vores store udvalg af podier tilbyder vi også montrer og displays af såvel glas som plexiglas (akryl), forskellig slags belysning og andet tilbehør der kan styrke din præsentation. Med egen produktion og værksted løser vi alle former for opgaver og podier i alle størrelser og materialer. Vores podier kan anvendes til mange formål lige fra produktpræsentation til udstilling af kunstværker eller f.eks som plantesøjle eller blomsterbord. En Solits præsentationsløsning sætter dit produkt i søgelyset og sætter prikken over i'et i din (butiks)indretning eller på din messestand.