Garanti og retur

Garanti

Alle produkter har et års garanti. Er et af dine produkter i stykker? Ring eller mail til os og vi løser det.

Utilfreds med varen?

Er du ikke tilfreds eller er din vare beskadiget? Det tager vi alvorligt. Kontakt os så løser vi det. Hvis din vare er beskadiget, beder vi dig om at tilsende foto’s, så vi kan bedømme skaden så godt som muligt.

Fortrydelsesret

Du har naturligvis mulighed for at vurdere om du vil beholde varen. Hvis du ikke ønsker at beholde varen har du 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan sender jeg varen retur ?

Ønsker du at returnere varen så er det muligt indenfor 14 dage efter modtagelsen. Du skal benyttte denne fortrydelsesformular og maile den til info@podierogmontrer.dk

Alle varer skal returneres i original emballage, Da forsendelse af podier og montrer og lign. produkter er vores speciale sørger vi for at din vare kommer retur. Efter vi har modtaget fortrydelsesformularen kontakter vi dig for at aftale hvornår varen kan blive afhentet.

Pengene tilbage*

Hvis du handler privat får du købesummen tilbage inklusiv din omkostning for leveringen, men eklusiv retur fragt omkostningene. Fragtomkostningerne for retur er de samme som ved levering. Disse priser finder du her på hjemmesiden.

Er du en virksomhed får du prisen for den betalte vare retur ekslusiv fragtomkostiningerne for såvel levering og returforsendelsen.

Vi indsætter pengene på samme kontonummer som vi har modtaget betalingen fra. Betalingen finder sted indenfor 14 dage efter at vi har modtaget varen retur. Ønsker du at modtage beløbet på et andet kontonummer oplys dette på fortrydelsesformularen..

*Undtagelse!

Special opgaver er ikke mulige at returnere, Er der opstået en skade som Solits kan gøres ansvarlig for sørger vi selvfølgelig for at udbedre dette.

Spørgsmål?

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål kontakt os direkte på telefon eller via info@podierogmontrer.dk