loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKKHvad er leveringstiden?

Alle leveringstider findes på webshoppen og angives per produkt. Leveringstiden er angivet i antal arbejdsdage (man-fre). 1-3 dage betyder derfor at du vil modtage din vare indenfor 1-3 arbejdsdage.

Hvilke materialer er bedst egnet til udendørs brug?

Disse informationer angives per produkt type på webshoppen. Vælg standardformat for dit ønskede produkt og her oplyses om produktet er egnet til udendørs og/eller indendørs brug.

Hvilken garanti er der på Solits produkter?

Vi giver seks måneder garantie på alle produkter. Vores mål er at at producere den bedste kvalitet. Måtte der derfor uden for garantieperioden være significante mangler ved produktet leverer vi i de fleste tilfælde et nyt lignende product.  De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit waar de klant zich altijd op kan beroepen.

Er det muligt at få forboret hul(ler) i et produkt?

I alle materialer som vi laver podier og montrer af kan vi nemt levere et produkt med forborede huller. Det er vigitgt at vi modtager de præcise mål og placering. Prisen afhænger af materialet, da det kræver forskellige bore teknikker. Spørg efter mulighederne når du bestiller eller se nogle af mulighederne på webshoppen under extra services 

Hvor meget koster forsendelse, hvis jeg bestiller flere produkter af gangen?

Prisen for forsendelse beregnes på basis af vægt. Hvis du bestiller flere produkter baseres prisen på den totale vægt for hele bestillingen.  Under forsendelse og levering kan du se prisen for de forskellige vægt klasser.

Jeg vil gene have monteret et kunstværk på et podie.Kan i hjælpe med det ?   

Der er flere måder at montere et kunstværk på og vi kan levere denne service. Kunstværket kan monteres fast (lim) eller løst (beslag) . Fremgangsmåden afhænger ofte af kontaktfladen som kunstværket har med podiet.  Vi anbefaler at fremsende kunstværket til os for montering. Hvis dette ikke er muligt bruges en skableon af kontaktfladen hvori angives placering af kunstværket samt  evt. forborede hullers dybde.

Jeg vil gerne bestille et MDF podie i farve, men hvor skal jeg angive RAL farvekoden?

Tilføj farvekoden som kommentar til din ordre. Feltet ’tilføj kommentar’ er synligt efter du har indtastet dine personlige oplysninger ifm. ordren. Vær opmærksom på at farvekoden på din skærm kan se anderledes ud end i dagslys. Vi anbefaler at se og vælge farvekoden i dagslys f.eks i din lokale malerbutik.

Hvor mange kilo kan jeres podier bære? 

Den maksimale belastning er helt afhængig af hvilket materiale du vælger og hvad der placeres/monteres på podiet. Ved hver produkt kategori angiver vi en maksimal belasting, men kontakt os gerne hvis du er i tvivl om hvilket materiale der er bedst for dig.

Kan I montere justerbare fødder?

Ja, det er og muligt og det tilbyder vi også.  Dette produkt og service kan ikke bestilles standard i webshoppen. Hvis du ønsker fødder under dit produkt kan du tilføje dette som kommentar til din ordre. Feltet ’tilføj kommentar’ er synligt efter du har indtastet dine personlige oplysninger ifm. ordren.

Jeg er interessereti et MDF podie. Er det muligt at øge vægten, så podiet bliver  mere stabilt?

Ja, det er muligt ved hjælp af en bund der kan fyldes med sand el. lign. hvor podiet sættes hen over. Tilføj dette som kommentar til din ordre. Feltet ’tilføj kommentar’ er synligt efter du har indtastet dine personlige oplysninger ifm. ordren.