loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK
Butiksvinduespodie, sort 80 x 80 x 10 cm

Butiksvinduespodie, sort 80 x 80 x 10 cm

DKK 1125 ekskl. moms

ekskl. moms
DKK 1406 inkl. moms
Vægt
6 kg
Leveringstid
9-11 hverdag(e)

checkHurtig lagerlevering
checkSpecialist i special opgaver
checkOmhyggelig og hurtig forsendelse

 • Transmission (pallet)
 • Dachser
 • Dachser (+115cm)
 • Leder du efter udstillingspodier i forskellige højder og størrelser til dit butiksvindue? Så er et lavt podie en god præsentations løsning, som skaber ekstra opmærksomhed for dine produkter. Podierne er med til at sikre en attraktiv vinduesudstilling og dermed tiltrække kunder og skabe mere salg!

  Et lille podie til en vigtig præsentation
  Et udstillingsvinduepodie er en mini-piedestal , som fysisk og optisk løfter og dermed highlighter dit produkt. Podiet er også særdelse velegnet til at placere en gine på, og hvis du har flere giner ser det attraktivt ud at bruge forskellige højder af podier i din udstilling. Du kan også bruge mini-podiet som ekstra forhøjning på din disk for at gøre opmærksom på udvalgte varer eller som en lille forhøjnig til blomster dekorationer eller planter.

  Butiksvinduespodie med montre
  Butiksvinduetspodiet er i sig selv et fint grundlag for en produktpræsentation, men kan også kombineres med en montre i plexiglas. På denne måde sætter du dine produkter endnu mere i søgelyset. En lav plexiglas montre er velegnet til små produkter, men til større produkter er en højere montre fra vores basissortiment en bedre løsning.

  Til skultpturer
  Udover giner, planter og tilbehør bruges vores vinduespodier også til at udstille skulpturer i et museum eller til indretning af hjem og butik Mini-podiet er virkelig multi-funktionelt!

  Efter mål
  Vælger du at indrette din butik med podier for at præsentere og fremhæve dine produkter? Vi har en række standardmål af vores udstillingsvinduespodie på lager, men takket være vores eget produktionsværksted kan vi også lave dem efter mål.

  Solits
  200308-080080010