loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Glasmontre med dør, 45 x 45 x 45 cm

Vitrine display mit Tür 45 x 45 x 45 cm
Vitrine display mit Tür 45 x 45 x 45 cm

DKK 3771 ekskl. moms

ekskl. moms
DKK 4713.75 inkl. moms
Vægt
22 kg
Leveringstid
3-5 hverdag(e)
Lager
2 varer på lager

 • Dachser (+115cm)
 • Ønsker du en montre med en luksus udstråling som beskytter og præsenterer dine produkter på allerhøjeste niveau overfor dine kunder? Så er vores glasmontre med dør og lås det rigtige valg.
  Vi laver montren af Optiwhite glas. Denne kvalitet glas er ekstra transparent og er et specialudviklet floatglas, som ikke har samme grønne tone, som er i de fleste klare standardglas. Med Optiwhite glas sikrer du dig en flot løsning med ekstra klart glas.

  Vi bruger 6 mm uhærdet glas og montren limes på gering med UV lim, der giver en klar udstråling og sikrer en stærk limning af glasset. Kanterne poleres med en lille facet kant. Resultatet er en glasmontre af museumskvalitet.

  For låsetøjet har vi valgt en subtil præsentationsløsning, små beslag og en flot lås, begge i mat aluminium.

  Vi kan også lave montren af sikkerhedsglas (hærdet glas) på bestilling. Pris og leveringstid afviger fra Optiwhite glas. Kontakt os for at få et tilbud.
  Til montrer og vitriner af glas i specialmål (større specialmål) bruger vi standard 8 mm glas, for at sikre en stabil konstruktion.

  Vi leverer kun montren i kombination med et passende podie. Det gør vi fordi, at undersiden af glasset (også sikkerhedsglas) hurtig beskadiges hvis montren bruges løst. For at fæstne montren på podiet, monterer vi gratis en 12mm topplade, i samme farve som podiet, som montren sænkes nedover.
  Solits
  450126-045045045