loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

LED & TILBEHØR

Skal der ekstra fokus på dit produkt? Så brug mulighederne for LED belysning på/i dit podie. Vi tilbyder en serie af flotte LED-lamper i sort, hvidt eller sølvfarvet armatur med forskellige lysstyrker som sætter dit produkt i søgelyset. En anden mulighed er en montre med et netværk af utallige mini LED-pærer i den øverste glasplade, en helt unik belysning. Se mere her i vores assortiment LED belysning og tilbehør.

Med en top plade som tilbehør kan du nemt variere og skifte podiets udseende. Forestil dig et hvidt podie med en topplade af sort granit, eller et sort podie med en top plade i samme farve som dit firmalogo. Top pladen er også med til at beskytte podiets overflade. Et godt eksempel er en top plade af plexiglas der beskytter et kartonpodie mod vand.

Se mere tilbehør til podier og søjler her på hjemmesiden, såsom hjul, justerbare fødder, påtryk af (logo) stickers, kabelgennemføring eller en motoriseret drejeskive! Har du selv ideer eller andre ønsker? Kontakt os for sparring og rådgivning. Vores team står klar til at løse special opgaver.

Aktive filtre