loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK
Glasmontre med dør, 40 x 40 x 40 cm

Glasmontre med dør, 40 x 40 x 40 cm

DKK 4041 ekskl. moms

ekskl. moms
DKK 5051 inkl. moms
Vægt
17 kg
Leveringstid
3-5 hverdag(e)
Lager
14 varer på lager

checkHurtig lagerlevering
checkSpecialist i special opgaver
checkOmhyggelig og hurtig forsendelse

 • Dachser (+115cm)
 • Ønsker du en montre med en luksus udstråling som beskytter og præsenterer dine produkter på allerhøjeste niveau overfor dine kunder? Så er vores glasmontre med dør og lås det rigtige valg.
  Vi laver montren af Optiwhite glas. Denne kvalitet glas er ekstra transparent og er et specialudviklet glas, som ikke har samme grønne tone, som er i de fleste klare standardglas. Med Optiwhite glas sikrer du dig en flot løsning med ekstra klart glas.

  Montren limes på gering med UV lim, der giver en klar udstråling og sikrer en stærk limning af glasset. Kanterne poleres med en lille facet kant. Resultatet er en glasmontre af museumskvalitet.
  På vores hjemmeside kan du bestille glasmontrer i 6 mm tyk uhærdet eller hærdet glas. Vi kan også fremstille montrer i andre glastyper (f.eks. lamineret glas eller farvet glas) på bestilling. Du bedes kontakte os for pris og leveringstid.

  For låsetøjet har vi valgt en subtil præsentationsløsning, små beslag og en flot lås, begge i mat aluminium.
  Til montrer og vitriner af glas i specialmål (større specialmål) bruger vi standard 8 mm glas, for at sikre en stabil konstruktion.

  Vi leverer kun montren i kombination med et passende podie. Det gør vi fordi, at undersiden af glasset (også sikkerhedsglas) hurtig beskadiges hvis montren bruges løst. For at fæstne montren på podiet, monterer vi gratis topplade, i samme farve som podiet, som montren sænkes nedover.

  De nævnte mål er udvendige mål.
  Solits
  450126-040040040
  Brug
  Kun egnet til indendørs brug
  Størrelse
  kan fås i alle mål
  Udformning
  UV-limet
  Hul/Massiv
  hul