loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK
Plexiglas montre rund, D40 cm, H40 cm

Plexiglas montre rund, D40 cm, H40 cm

DKK 2421 ekskl. moms

ekskl. moms
DKK 3026 inkl. moms
Vægt
6 kg
Leveringstid
13-16 hverdag(e)

checkHurtig lagerlevering
checkSpecialist i special opgaver
checkOmhyggelig og hurtig forsendelse

 • Transmission (pallet)
 • Dachser
 • Dachser (+115cm)
 • Ønsker du ekstra beskyttelse af dit produkt eller kunstværk og dermed undgå støv og beskadigelser?
  Så passer denne montre eller støvkappe perfekt til et rundt podie. Med denne montre skaber du en eksklusiv udstråling og præsentation.

  Den runde støvkappe/montre er lavet af 4 mm tykt plexiglas uden sammenføjninger. Det runde låg er 5 mm tykt og limes ovenpå med en lim af museumskvalitet, hvilket giver et perfekt reusltat hvor limningen er minimal synlig. Kontakt os hvis du har brug for en rund montre i specialmål, det udfører vi også gerne.

  Ved køb af et podie i kombination med en montre, monterer vi gratis en 12mm topplade på podiet , som montren sænkes nedover. Montren passer præcis henover top pladen, hvilket gør at montren bliver siddende på podiet.

  OBS: De nævnte mål er udvendige mål.

  OBS: Det hænder at en rund plexiglas montre ikke passer perfekt på det runde podie. Podiet som er lavet af et andet materiale end montren ser perfekt rund ud, men kan have små udsving som ikke ses med det blotte øje. Først når montren sænkes over podet mærkes evt. ujævnheder i den runde form. Dette kan betyde at montren hælder lidt indad på den ene side og lidt udad på den anden side. For nogle kunder er dette ikke et problem, for andre er er netop perfektion et kriterie. Desværre kan vi ikke garantere en perfekt overgang mellem podie og montre i denne runde udgave.
  Solits
  520116-040040040
  Brug
  Kun egnet til indendørs brug
  Størrelse
  kan fås i alle mål
  Udformning
  Limet på gering, UV-holdbar, slebne kanter
  Hul/Massiv
  hul
  Max. belastning
  25kg