Special opgaver

Vores styrke ligger i at vi hurtigt kan producere og levere podier specielt lavet til dit behov!

Unikke produkter med hurtig levering!

Tag kontakt til vores kollega Mariana Belivanaki for at tale om dine ønsker.

Mest solgte

Montre af plexiglas

Skal du præsentere eller udstille kostbare genstande og produkter?
Så er en plexiglas montre en flot og praktisk løsning.
Solits har udviklet en let plexiglas beskyttelseskappe, som giver dit produkt eller kunstværk en eksklusiv udstråling og beskytter.
Bestiller du et podie med en plexiglas montre, monterer vi en 18 mm plade (i samme farve som podiet) på podiet. Denne plade passer præcis til de inderste mål på montren og er nødvendig for at montren bliver siddende på podiet. En sikker løsning der beskytter dit produkt. Montren kan nemt løftes af til fremvisning af dit produkt og er praktisk ifm. transport.

Vi kan også producere vores akryl produkter i større dimisioner, disse kan du udregne online. Eftersom større størrelser ofte kræver viden om de tekniske detaljer (tykkelse af materialer, placering af skruer, viden om lime teknik osv) Vær venlig at kontakt os for en hurtig beregning på telefon.

Ekstra muligheder:
  • Ønsker du at fæstne montren, kan du bestille montren med to skruer, så denne fastskrues på podiet. Bestil og se denne mulighed her   
  • For ekstra sikkerhed kan vi montere en lås i plexiglas montren. Bestil og se denne mulighed her      
  • Belysning: Vil du sætte dine produkter ekstra i søgelyset tilbyder vi også den unikke mulighed integreret belysning i montren eller LED lamper specielt til podier, sokler og søjler.

Har du brug for en montre i specialmål? 
Brug vores kalkulator og beregn hurtigt og nemt din montre og prisen her

Invendige mål på montrer
Vær opmærksom på at invendige mål er mindre end udvendige mål.
Når montren fastsættes på podiet placeres den hen over en topplade. Podiets topplade passer til montrens invendige mål og dermed sikres at montren bliver siddende på podiet.
For at regne de invendige mål ud, altså hvor meget plads der er inde i montren, tager du montrens udvendige højde mål minus de toppladen, minus (plexi) glassets tykkelse.

UdformningLimet på gering, UV-holdbar, slebne kanter
Farvetransparent
Hul/Massivhul
BrugKun egnet til indendørs brug
Størrelsekan fås i alle mål
Max. belastning25kg