loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Bæredygtige podier: Et miljøbevidst valg til din præsentation

- Kategorier: Top

Søger du en bæredygtig løsning til præsentation af dit kunstværk, produkt eller accessoires? Så har du henvendt dig det rigtige sted. Hos Solits fremstiller vi flere og flere bæredygtige podier og montrer. Vi tror på at små men bevidste valg gør en stor forskel for miljøet og samfundet som helhed. I denne blog præsenterer vi vores bæredygtige kollektion og du kan læse mere om, hvordan vi bidrager til et renere miljø. 

Vi fokuserer på genanvendelighed, arbejdsforhold og transport; tre søjler, der kan bidrage til at mindske det økologiske fodaftryk. Vi vil gerne fortælle dig mere om, hvordan du tage et grønnere skridt mod en bedre fremtid med vores podier.

Podier i plexiglas: Et nyt liv

Vores montrer og podier i plexiglas fremstilles af 100% genanvendt materiale, som gennem denne proces får et nyt liv.  Det garanterer ikke kun en smuk præsentation af dine objekter; det er også et miljøbevidst valg. Se vores podier i plexiglas.

Eco-podier: Miljøvenlige og elegante


Vores eco-podier fremstilles af 100% genanvendt "ecoboard"-materiale, der ikke går på kompromis med den høje kvalitet, du forventer fra os. Podierne er perfekte til en stilfuld og moderne indretning, og bidrager til at mindske det økologiske fodaftryk. Se vores eco-podier.

Podier af karton: Praktiske og holdbare 


Vores podier af pap er særdeles miljøvenlige, men også pladsbesparende under transport, idet de kan foldes sammen. Det betyder, at ti podier kan sendes som en pakke i stedet for på en palle. Du kan sikkert nemt forestille dig, hvor meget plads og brændstof det sparer. 

Podier af karton er ikke kun holdbare, men også utrolige praktiske i brug. Det er en win-win-løsning! Se vores podier af karton.

Stor fokus på innovative materialer

Hos Solits brug vi meget tid på at teste nye bæredygtige materialer, som kan være egnet til fremstilling af podier, montrer og tilbehør. I øjeblikket arbejder vi for eksempel med et nyt materiale, som er lavet af genanvendte rosenbuske. 

Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi snart deler mere om dette nye, flotte, bæredygtige materiale. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende den seneste udvikling.

Stop med at smide væk

Hos Solits er vi engagerede i at genanvende produkter og materialer. Derfor smider vi ikke uden videre podier og montre med fejl væk. Vi tilbyder vores kunder disse produkter til en fordelagtig pris. 

Vi søger vedvarende måder at anvende vores restmateriale på. Det kan for eksempel være at genanvende det til produktion af små podier eller vi giver det til foreninger og institutioner, som kan bruge det til nye formål.  De bliver glade og det gør vi også. 

Vi bemærker, at kunder, der vælger podier fra Solits, er kunder, der vil have kvalitet. De ønsker ikke at kassere podierne efter kortvarig brug, som det ofte sker i forbindelse med for eksempel messer. Podierne pakkes omhyggeligt ned og gemmes til senere brug.  Vi fremstiller naturligvis transportkasser eller overtræk til dette formål. 

  

Du er velkommen til at forhøre dig om mulighederne.

Optimale arbejdsforhold for vores medarbejdere

Udover at producere bæredygtige produkter mener vi, at det er lige så vigtigt, at vores team føler sig godt tilpas og arbejder under de rigtige forhold. Vores vision er, at glade, sunde og bevidste mennesker automatisk tager bedre beslutninger.

Vi er opmærksom på arbejdspres, social samhørighed, personlige værnemidler, samt en sikker og ren arbejdsplads.  Så ved du, at produkterne, du modtager, er blevet fremstillet med arbejdsglæde og under gode forhold. 



Søger du noget andet?

Vidste du, at vi udover (bæredygtige) podier, også fremstiller montrer, vægdisplays, belysning og andet tilbehør? Se assortimentet i vores webshop 

Del dette indhold