loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Specielt til museer: Specialfremstillede vægdisplays og podier

- Kategorier: Top

Efter mange års samarbejde med anerkendte museer i ind- og udland, er vi hos Solits helt på hjemmebane, når det kommer til museumsudstillinger. 

Vores podier og vægdisplays spiller en afgørende rolle i formidlingen af kunst og historie. Gennem tiden har vi udviklet en sand passion for at støtter museer i at skabe den perfekte setting til deres værdifulde samlinger samt at transportere og levere vores produkter sikkert og til tiden. I denne blog uddyber vi vores samarbejde med nogle af disse museer og giver dig et indblik i de udfordringer, vi har overvundet, for at kunstværkerne kan præsenteres på den bedst mulige måde.

Specialfremstillede podier og vægdisplays

Vi forstår, at hvert museum er unikt, og tilbyder derfor en bred vifte af skræddersyede løsninger. Vores kollektion til museer omfatter vægdisplays, som skaber fokus på selv de mindste detaljer, montrer i plexiglas og glas, som beskytter kunstværkerne, sprøjtemalede podier eller podier med specialtrykte klistermærker, der er med til at skabe en unik atmosfære og sidst men ikke mindst specialfremstillede podier til skulpturer i alle størrelser.

Inspirerende projekter

Vores produkter skal problemfrit kunne integreres i rammerne for en udstilling, hvor vores podier og vægdisplays skal sørge for, at kunstværkerne kommer til deres fulde ret. Vi har haft den store ære at samarbejde med førende museer, blandt andet Nasjonalmuseet i Norge, Moco Museum i AmsterdamHollands Friluftsmuseum i Arnhem og M/S Museet for Søfart i Helsingør. Det er med stor proffesionel stolthed at vi tænker tilbage på de projekter vi har været med til udvikle, som udstiller verdensberømte samlinger på podier og i vægdisplays fra Solits. Se et udvalg af vores spændende museumsprojekter her.

Podier til udstilling af værker af den britiske kunstner Grayson Perry på Nasjonalmuseet i Norge Vægdisplays til udstilling af antik keramik på Musée de Bastia på Korsika

Podier til udstilling af store skulpturer af den britisk billedhugger Henry Moore på Museum Beelden aan Zee i HollandPodier til en udstilling på offentlige gader i Danmark Montrer til høje og store objekter til udstillingen Lola på Museum Lolland-Falster

Ingen udfordring er for lille

I museumsverdenen bliver vi ofte mødt af udfordringer, når det kommer til (store) formater, timing og logistisk tilgængelighed. Det er præcis disse udfordringer, vi brænder for! Butikker og privatpersoner søger normal mindre, standard podier på maksimal 50 x 50 cm, hvorimod museerne regelmæssigt anmoder om podier og montrer i store formater.  Det største podie med tilhørende montre, som vi for nylig har fremstillet, var bestilt af Museum Beelden aan Zee. Dette podie var 12 meter langt og bestod af 6 separate dele! Vi har også fremstillet den tilhørende montre i plexiglas til dette enorme podie, måske nok projektets virkelige bedrift. For ud over produktionen specialfremstillede podier er vores produktion af montre blevet en uundværlig del i realiseringen af sådanne udfordrende ønsker. 

I museumsverdenen handler det også om perfekt timing. Det er af afgørende betydning, at en ny udstilling er klar til at åbne til tiden. Derfor sørger vi altid for, at alle bestillinger leveres til tiden, og at alle elementer, fra podie til kunstværk, fungerer perfekt sammen.

Solits i hele Europa

Vi tager vores engagement et skridt videre. Vi producerer og leverer ikke kun podier til museer i Nederlandene, men sørger også for sikker transport og levering til museer og udstillinger i udlandet. Vores chauffører kører ugentligt fra Wateringen i det sydlige Nederlandene mod Skandinavien, Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig for personligt at levere vores produkter til opdragsgivernes unikke projekter. Takket være vores omhyggelige indpakning og personlige tilgang til forsendelse og logistik ankommer vores podier, montrer og vægdisplays altid uden en eneste skade.

Podier og vægdisplays til museumsudstillinger

Hos Solits mener vi, at alle kunstværker fortjener et podium at stråle på. Vi er stolte af vores samarbejde med museer rundt omkring i verden, og ser frem til at støtte dit museum i at skabe en uforglemmelig udstilling. Har det vakt din interesse? Se assortimentet i vores webshop. Vi vil med glæde samarbejde med dit museum om det næste projekt!

Del dette indhold