loading spinner
I alt (ekskl. moms): 0 DKK

Podie udendørs

I denne varekategori findes podier, søjler og piedestaler der kan tåle at stå udendørs året rundt. Hvis du ønsker en naturlig udstråling så er en piedestal af massiv egetræ en flot løsning. En granit eller natursten søjle er en klassisk og meget holdbar søjle. I denne kategori søjler er der forskellige varianter og udstråling.

Det er også muligt at bestille et udendørs podier af kunststof i sort eller hvid. Giv din have, balkon eller terrasse en upgrade eller tag dette podie i nemt i brug på udendørs udstillinger eller markeder

Aktive filtre

Hvilket materiale egner sig til et podie, der skal bruges udendørs?

Vi har podier beklædt med et særligt kunststofmateriale (hvid eller sort) i vores assortiment, som er særdeles velegnede til udendørs brug. Vi har også podier i sten i vores assortiment, som er egnet til placering udendørs. Du kan se et produkts egenskaber på vores hjemmeside ved at vælge en standardstørrelse på produktet. Her er bl.a. angivet, om et podie er egnet til udendørs brug.

Jeg har et kunstværk, som jeg ønsker at placere på et podie. Kan I udføre denne opgave for mig, og hvordan fungerer det?

Ja, det kan vi hjælpe dig med. Dit kunstværk kan placeres på et podie ved hjælp af fast montering (lim) eller løs montering (dyvel eller stift). Nogle gange kan valget af montering påvirkes af den kontaktflade, et kunstværk har med podiet. Den bedste løsning er at levere kunstværket, der skal placeres på podiet, til os eller, hvis det ikke er muligt, forsyne os med en afstøbning af kontaktfladen med angivelse af placering og dybde af eventuelle huller. Derefter løser vi opgaven på vores værksted, hvorefter vi kan planlægge installation on-site sammen med dig. Bed en af vores kolleger om yderligere information i henhold til dine ønsker. 

Jeg ønsker at bestille et podie med én eller flere huller Er det muligt?

Ja, du kan bestille et podie med hul(ler), uanset hvilket materiale, du vælger. Det er dog vigtigt, at vi modtager de præcise mål. Prisen varierer afhængigt af det valgte materiale, da der bruges forskellige teknikker til at lave hullerne. Forhør dig via om mulighederne ved bestilling af et podie.